Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Clip 4 Eco Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Clip 4 Eco Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLCLIP4ECOWHT.

Specificaties JBL Clip 4 Eco Wit

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLCLIP4ECOWHT

Omschrijving van de JBL Clip 4 Eco Wit

Met de JBL Clip 4 Eco Wit heb je altijd je favoriete muziek bij de hand, waar je ook bent. Deze bluetooth speaker is niet alleen een geweldige keuze voor jou, maar ook voor het milieu. Hij is namelijk gemaakt van gerecycled plastic en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Met deze speaker maak je dus een duurzamere keuze zonder in te leveren op geluidskwaliteit. De JBL Clip 4 Eco Wit is de opvolger van de populaire Clip 3 en is volledig stof- en waterdicht. Dit betekent dat je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, de bouwplaats of tijdens een wandeling in de regen. De geïntegreerde karabijnhaak maakt het gemakkelijk om de speaker aan je riem of tas te bevestigen, zodat je altijd je handen vrij hebt. Met een volledig opgeladen batterij gaat de JBL Clip 4 Eco Wit tot wel 10 uur mee. Dus zelfs tijdens een lange dag vol activiteiten hoef je niet bang te zijn dat je zonder muziek komt te zitten. Het opladen van de speaker is eenvoudig en snel met de meegeleverde kabel. Binnen ongeveer 3 uur is hij weer klaar voor gebruik. Kortom, met de JBL Clip 4 Eco Wit geniet je niet alleen van geweldig geluid, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • De speaker heeft een IP67-certificering, waardoor hij bestand is tegen stof en water. Met de karabijnhaak aan de speaker kun je hem eenvoudig bevestigen aan je tas, jas of broek. Dankzij het compacte formaat kun je deze speaker gemakkelijk meenemen in je tas.

Minpunten
  • Je sluit deze speaker niet aan op andere speakers van JBL.

Veelgestelde vragen over de JBL Clip 4 Eco Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Clip 4 Eco Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Clip 4 Eco Wit. Als je de JBL Clip 4 Eco Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Clip 4 Eco Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.