Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Flip 6 Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Flip 6 Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLFLIP6BLU.

Specificaties JBL Flip 6 Blauw

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLFLIP6BLU

Omschrijving van de JBL Flip 6 Blauw

Met de JBL Flip 6 Blauw kun je overal genieten van je favoriete muziek. Deze bluetooth speaker is niet alleen draagbaar, maar ook nog eens stof- en waterbestendig dankzij de IP67 certificering. Of je nu op het strand ligt of bij het zwembad ontspant, je kunt deze speaker zonder zorgen meenemen. Wat deze speaker extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te koppelen aan andere JBL speakers met PartyBoost. Met behulp van de JBL connect app kun je een indrukwekkend geluid creëren en het volume naar wens verhogen. Zo kun je elke gelegenheid omtoveren tot een feestje. En dankzij de krachtige accu kun je wel 12 uur lang non-stop blijven luisteren naar je favoriete deuntjes. Kies voor de JBL Flip 6 Blauw en ervaar de ultieme vrijheid om overal van je muziek te genieten. Of je nu op avontuur gaat in de natuur of gewoon een dagje wilt ontspannen bij het water, deze speaker staat voor je klaar. Met zijn stijlvolle blauwe kleur en hoogwaardige geluidskwaliteit is de JBL Flip 6 Blauw de perfecte metgezel voor elke muziekliefhebber.

Pluspunten
  • Het ontwerp dat stof- en waterbestendig is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Om het volume te verhogen, koppel je de speaker aan een andere JBL-speaker met PartyBoost. Met een accuduur van 12 zit je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je verbindt de luidspreker alleen met andere JBL-luidsprekers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen over de JBL Flip 6 Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Flip 6 Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Flip 6 Blauw. Als je de JBL Flip 6 Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Flip 6 Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.