Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Flip 6 Rood

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Flip 6 Rood. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLFLIP6RED.

Specificaties JBL Flip 6 Rood

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLFLIP6RED

Omschrijving van de JBL Flip 6 Rood

Met de JBL Flip 6 in het rood kun je overal waar je maar wilt genieten van je favoriete muziek. Deze bluetooth speaker is voorzien van een IP67 certificering, wat betekent dat hij zowel stof- als waterbestendig is. Je kunt hem dus zonder zorgen meenemen naar het strand of het zwembad. Maar dat is nog niet alles! Met de PartyBoost functie kun je de speaker eenvoudig koppelen aan een andere JBL speaker, voor een nog krachtiger geluid. Je regelt dit gemakkelijk via de JBL connect app. En dankzij de indrukwekkende accuduur van maar liefst 12 uur, kun je de hele dag ongestoord genieten van je favoriete muziek. Met de JBL Flip 6 in het rood haal je niet alleen een stijlvolle speaker in huis, maar ook een krachtige metgezel voor al je avonturen. Waar wacht je nog op? Haal hem vandaag nog in huis en geniet overal waar je gaat van de beste muziekervaring!

Pluspunten
  • Het ontwerp dat bestand is tegen stof en water maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Met PartyBoost kun je de speaker koppelen aan een andere JBL speaker voor een hoger volume. Dankzij de batterijduur van 12 uur zit je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je kunt de speaker alleen verbinden met andere JBL speakers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen over de JBL Flip 6 Rood en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Flip 6 Rood klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Flip 6 Rood. Als je de JBL Flip 6 Rood wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Flip 6 Rood is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.