Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL Flip 6 Turquoise

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Flip 6 Turquoise. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLFLIP6TEAL.

Specificaties JBL Flip 6 Turquoise

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLFLIP6TEAL

Omschrijving van de JBL Flip 6 Turquoise

Haal het beste uit je muziekervaring met de JBL Flip 6 Turquoise. Of je nu op het strand bent, bij het zwembad of gewoon thuis, deze bluetooth speaker is er altijd om je favoriete nummers af te spelen. Met zijn IP67-certificering is de JBL Flip 6 zowel stof- als waterbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar elke locatie. Een geweldige functie van deze speaker is de mogelijkheid om hem te verbinden met andere JBL speakers via PartyBoost. Dit betekent dat je het volume kunt verhogen en een meeslepende geluidservaring kunt creëren. Met de handige JBL Connect app kun je deze verbinding eenvoudig tot stand brengen. Niet alleen is de JBL Flip 6 een krachtige speaker, maar hij heeft ook een indrukwekkende accuduur van maar liefst 12 uur. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Kies voor de JBL Flip 6 Turquoise en maak van elke gelegenheid een feestje met je favoriete deuntjes.

Pluspunten
  • Het ontwerp dat bestand is tegen stof en water maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis. Je kunt de luidspreker koppelen aan een andere JBL-luidspreker met PartyBoost voor een hoger volume. Met een batterijduur van 12 uur zit je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je moet de luidspreker alleen koppelen met andere JBL-luidsprekers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen over de JBL Flip 6 Turquoise en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Flip 6 Turquoise klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Flip 6 Turquoise. Als je de JBL Flip 6 Turquoise wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Flip 6 Turquoise is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.