Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL JR310BT Groen

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL JR310BT Groen. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLJR310BTGRN.

Specificaties JBL JR310BT Groen

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLJR310BTGRN

Omschrijving van de JBL JR310BT Groen

Laat je kind genieten van muziek zonder zich zorgen te hoeven maken over gehoorschade met de JBL JR310BT Groen. Deze koptelefoon is speciaal ontworpen met een begrensd volume van 85 decibel, zodat de muziek nooit te hard staat. Met een volgeladen batterij kan je kind maar liefst 30 uur lang naar muziek luisteren. En wanneer de batterij leeg is, kan hij of zij deze eenvoudig opladen met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Binnen slechts 2 uur is de koptelefoon weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. De JBL JR310BT wordt geleverd met een stickervel, waarmee jij en je kind de koptelefoon kunnen versieren en een persoonlijk tintje kunnen geven. Let op: JBL levert geen oplader mee, dus je kunt je huidige accessoires gebruiken of ze apart aanschaffen. Houd er ook rekening mee dat vanaf 1 november de Google Assistant niet meer beschikbaar zal zijn wanneer je de koptelefoon gebruikt met een iOS apparaat. Met de JBL JR310BT Groen kunnen kinderen veilig en comfortabel genieten van hun favoriete muziek. Met zijn lange batterijduur en aantrekkelijk design is deze koptelefoon perfect voor jonge muziekliefhebbers.

Pluspunten
  • Vanwege het beperkte volume is het risico op gehoorschade minimaal. Met een batterijduur van 30 uur kan je kind langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te laden.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, wordt er geen audio meer beluisterd via een audiokabel. Vanwege het formaat is deze hoofdtelefoon niet geschikt voor volwassenen.

Veelgestelde vragen over de JBL JR310BT Groen en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL JR310BT Groen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL JR310BT Groen. Als je de JBL JR310BT Groen wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL JR310BT Groen is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.