Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL JR460NC Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL JR460NC Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLJR460NCBLU.

Specificaties JBL JR460NC Blauw

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLJR460NCBLU

Omschrijving van de JBL JR460NC Blauw

Met de JBL JR 460NC kunnen kinderen genieten van hun favoriete muziek. Deze koptelefoon is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het geluidsniveau niet hoger is dan 85 decibel, waardoor het risico op gehoorschade minimaal is. Dit betekent dat ouders met een gerust hart hun kinderen op de bank kunnen laten genieten van muziek. Deze koptelefoon is ideaal voor kinderen die veel huiswerk hebben. Dankzij de actieve noise cancelling worden storende omgevingsgeluiden en ruis gedempt, waardoor de focus volledig op het online studiemateriaal kan liggen. Daarnaast is de JBL JR 460NC uitgerust met Fast Pair, waardoor de koptelefoon automatisch verbinding maakt met het laatst verbonden afspeelapparaat. Dit betekent dat handmatig verbinden tot het verleden behoort. Het is belangrijk op te merken dat JBL naast de oplaadkabel geen oplader meelevert. Je kunt dus gebruik maken van je huidige accessoires of deze los aanschaffen. Met de JBL JR 460NC kunnen kinderen veilig en comfortabel genieten van hun muziek, terwijl ouders zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijke gehoorschade.

Pluspunten
  • Door de beperkte volume is de kans op gehoorschade minimaal. Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Dankzij Fast Pair verbindt de hoofdtelefoon automatisch met het laatst verbonden afspeelapparaat.

Minpunten
  • Het kost 2 uur om de koptelefoon volledig op te laden. Vanwege het formaat is deze koptelefoon niet geschikt voor volwassenen.

Veelgestelde vragen over de JBL JR460NC Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL JR460NC Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL JR460NC Blauw. Als je de JBL JR460NC Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL JR460NC Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.