Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL JR460NC Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL JR460NC Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLJR460NCWHT.

Specificaties JBL JR460NC Wit

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLJR460NCWHT

Omschrijving van de JBL JR460NC Wit

Met de JBL JR460NC in het wit kan je kind volop genieten van zijn of haar favoriete muziek. Deze koptelefoon is speciaal ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Met een maximale geluidssterkte van slechts 85 decibel wordt het risico op gehoorschade tot een minimum beperkt. Je kunt dus met een gerust hart toestaan dat je kind op de bank ontspant met zijn of haar favoriete deuntjes. Maar de JBL JR460NC biedt meer dan alleen gehoorbescherming. De ingebouwde actieve noise cancelling technologie zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en storende ruis worden gedempt, waardoor je kind zich volledig kan concentreren op zijn of haar online lesmateriaal of huiswerk. Met deze koptelefoon kan je kind zich volledig in de leerstof onderdompelen, zonder afgeleid te worden door omgevingsgeluiden. Dankzij de handige Fast Pair functie verbindt de JBL JR460NC automatisch met het laatst gebruikte afspeelapparaat. Je kind hoeft zich dus geen zorgen te maken over het handmatig verbinden van de koptelefoon telkens wanneer hij of zij deze wil gebruiken. Let op: JBL levert geen oplader mee, enkel een oplaadkabel. Je kunt echter gewoon je huidige oplader gebruiken of apart aanschaffen. Met de JBL JR460NC in het wit haal je een veilige en stijlvolle koptelefoon in huis voor je kind.

Pluspunten
  • Vanwege het beperkte volume is het risico op gehoorschade minimaal. Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Met behulp van Fast Pair maakt de koptelefoon automatisch verbinding met het laatst verbonden afspeelapparaat.

Minpunten
  • Het kost 2 uur voordat de koptelefoon volledig is opgeladen. Deze koptelefoon is vanwege het formaat niet geschikt voor volwassenen.

Veelgestelde vragen over de JBL JR460NC Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL JR460NC Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL JR460NC Wit. Als je de JBL JR460NC Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL JR460NC Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.