Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Live 660NC Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Live 660NC Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLLIVE660NCBLU.

Specificaties JBL Live 660NC Blauw

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLLIVE660NCBLU

Omschrijving van de JBL Live 660NC Blauw

Met de JBL Live 660NC geniet je van je favoriete muziek terwijl je minder gestoord wordt door geluiden om je heen dankzij de noise cancelling functie. Deze geavanceerde technologie dempt omgevingsgeluid en ruis, zodat je je volledig kunt concentreren op waar je mee bezig bent. Via de handige My JBL Headphones app op je smartphone kun je de geluidsweergave van de koptelefoon naar wens aanpassen. Zo geniet je van een gepersonaliseerd geluid dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Met de noise cancelling ingeschakeld gaat de batterij van de koptelefoon tot wel 40 uur mee op een volle lading. En als je haast hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Slechts 10 minuten opladen zorgt al voor 4 uur luisterplezier. Let op: JBL levert geen oplader mee, alleen een oplaadkabel. Je kunt dus gewoon je huidige accessoires gebruiken of losse opladers aanschaffen. De JBL Live 660NC staat bekend om zijn krachtige geluidskwaliteit. De lage tonen worden extra benadrukt, waardoor de nadruk van de klank op het basgeluid ligt. De middelhoge tonen worden neutraal weergegeven, waardoor vocalen en instrumenten precies zo klinken als de artiest het bedoeld heeft. Wil je de geluidsbalans aanpassen? Geen probleem! Met de My JBL Headphones app kun je het geluid eenvoudig aanpassen met behulp van de equalizer. Zo creëer je de perfect.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking vermindert storende omgevingsgeluiden en ruis. Met de My JBL Headphones-app kun je het geluid aanpassen met behulp van een equalizer. Dankzij de snellaadfunctie kun je de koptelefoon na 10 minuten opladen 4 uur lang gebruiken.

Minpunten
  • Je regelt de muziek niet met behulp van een touchpad, maar met fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de JBL Live 660NC Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Live 660NC Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Live 660NC Blauw. Als je de JBL Live 660NC Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Live 660NC Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.