Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Live 660NC Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Live 660NC Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLLIVE660NCWHT.

Specificaties JBL Live 660NC Wit

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLLIVE660NCWHT

Omschrijving van de JBL Live 660NC Wit

Met de JBL Live 660NC geniet je van je favoriete muziek terwijl je je minder stoort aan je omgeving dankzij de noise cancelling functie. Deze geavanceerde technologie dempt omgevingsgeluiden en ruis, zodat je je volledig kunt concentreren op je bezigheden. Met behulp van de My JBL Headphones app op je smartphone kun je de geluidsweergave van de koptelefoon aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Zo geniet je altijd van een gepersonaliseerd geluid. Met de noise cancelling functie ingeschakeld gaat de JBL Live 660NC maar liefst 40 uur mee op een volle lading. Zelfs als de batterij bijna leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Na slechts 10 minuten opladen kun je alweer 4 uur lang genieten van je favoriete muziek. Let op: JBL levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Je kunt je huidige accessoires gebruiken of apart aanschaffen. De klank van de JBL Live 660NC is met zorg ontworpen door specialisten. De lage tonen zijn krachtig aanwezig, waardoor de nadruk van de klank op het basgeluid ligt. De middelhoge tonen hebben geen accent, waardoor vocalen en instrumenten precies zo klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Wil je de klank naar jouw wensen aanpassen? Met de My JBL Headphones app kun je het geluid eenvoudig wijzigen met behulp van de equalizer. Zo creëer je de perfecte luisterervaring.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking reduceert hinderlijk omgevingsgeluid en ruis. Met de My JBL Headphones-app kun je het geluid aanpassen met behulp van een equalizer. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de koptelefoon 4 uur gebruiken.

Minpunten
  • Je bedient de muziek niet door middel van een touchpad, maar door middel van fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de JBL Live 660NC Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Live 660NC Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Live 660NC Wit. Als je de JBL Live 660NC Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Live 660NC Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.