Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Met de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart bundel haal je een geweldige koptelefoon met noise-cancelling en een handige oplader in huis. Deze bundel is perfect voor iedereen die wil genieten van hoogwaardig geluid zonder afleiding. Dankzij de geavanceerde technologie van de koptelefoon worden omgevingsgeluiden en ruis gedempt, zodat je je volledig kunt concentreren op wat je aan het doen bent. Met de My JBL Headphones app op je smartphone kun je de geluidsweergave van de koptelefoon aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kun je genieten van een geluidservaring die helemaal op maat is gemaakt voor jou. De koptelefoon gaat maar liefst 40 uur mee op een volle lading wanneer de noise-cancelling is ingeschakeld. En als je hem slechts 10 minuten oplaadt, kun je alweer 4 uur lang naar je favoriete muziek luisteren. Wat deze koptelefoon echt bijzonder maakt, is de nadruk op de lage tonen. Hierdoor komt het basgeluid extra goed naar voren en kun je optimaal genieten van je favoriete muziekgenres. Daarnaast zijn de middelhoge tonen perfect in balans, zodat vocalen en instrumenten precies zo klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. En als je de klank naar wens wilt aanpassen, kun je dit eenvoudig doen via de equalizer in de My JBL Headphones app. Kortom, met de JBL Live 660NC.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een koptelefoon die je overal kunt opladen. Actieve noise-cancelling vermindert hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Met de My JBL Headphones-app kun je het geluid aanpassen met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • Je bestuurt de muziek niet met een touchpad, maar met fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Live 660NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.