zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Live 660NC Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLLIVE660NCBLK.

Specificaties JBL Live 660NC Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLLIVE660NCBLK

Omschrijving van de JBL Live 660NC Zwart

Met de JBL Live 660NC geniet je van je favoriete muziek zonder gestoord te worden door je omgeving dankzij de noise cancelling-functie. Deze geavanceerde technologie dempt omgevingsgeluid en ruis, zodat je je volledig kunt concentreren op waar je mee bezig bent. Met behulp van de My JBL Headphones app op je smartphone kun je de geluidsweergave van de koptelefoon volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo geniet je van een gepersonaliseerde geluidservaring. Met de noise cancelling ingeschakeld gaat de batterij van de koptelefoon maar liefst 40 uur mee op een volle lading. En als je haast hebt en snel wilt genieten van je muziek, hoef je maar 10 minuten op te laden en kun je alweer 4 uur lang luisterplezier ervaren. Let op: JBL levert naast de oplaadkabel geen oplader mee, dus zorg ervoor dat je je huidige accessoires gebruikt of koop ze apart. De geluidskwaliteit van de JBL Live 660NC is uitstekend, met nadrukkelijk aanwezige lage tonen die zorgen voor een krachtige basweergave. De middelhoge tonen zijn neutraal, waardoor vocalen en instrumenten precies zo klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Wil je de geluidsweergave aanpassen? Geen probleem! Met de My JBL Headphones app kun je het geluid eenvoudig aanpassen met behulp van de equalizer-functie. Zo kun je het accent van de klank verleggen en gen.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Met de My JBL Headphones-app kun je het geluid aanpassen met behulp van een equalizer. Dankzij de snellaadfunctie kun je na 10 minuten opladen de koptelefoon 4 uur lang gebruiken.

Minpunten
  • Je controleert de muziek niet met behulp van een touchpad, maar met behulp van fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de JBL Live 660NC Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Live 660NC Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Live 660NC Zwart. Als je de JBL Live 660NC Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Live 660NC Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals