Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Partybox 1000

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Partybox 1000. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPARTYBOX1000EU.

Specificaties JBL Partybox 1000

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPARTYBOX1000EU

Omschrijving van de JBL Partybox 1000

De JBL Partybox 1000 is dé ultieme feestluidspreker voor jou of een vriend die een feestje geeft. Deze indrukwekkende luidspreker is uitgerust met handige wieltjes aan de onderkant, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar elke gewenste locatie. Bovenop de luidspreker bevindt zich een DJ-pad waarmee je je eigen drums, gitaar- of basgeluiden kunt creëren en opnemen. Daarnaast kun je via dit paneel ook de verlichting aan de voorkant van de luidspreker bedienen, waardoor je een spectaculaire visuele sfeer kunt creëren. Maak verbinding met je smartphone via Bluetooth en stream je favoriete muziek van streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. En als je nog meer volume wilt, kun je de luidspreker eenvoudig koppelen aan een andere JBL Partybox 1000. Maar dat is nog niet alles! Bij de Partybox 1000 wordt ook een Air Gesture polsband meegeleverd, waarmee je de luidspreker op afstand kunt bedienen met simpele handgebaren. Zo kun je je volledig vrij bewegen en toch de controle behouden over de muziek en de sfeer van het feest. De JBL Partybox 1000 is het ultieme feestbeest dat je nodig hebt om van elk feest een legendarisch evenement te maken.

Pluspunten
  • - Bedien en maak je eigen muziek- en lichtshow met behulp van het DJ-pad op de speaker. - Stream draadloos muziek vanuit je smartphone, tablet of computer via bluetooth. - Sluit een extra JBL partybox 1000 aan voor een nog krachtiger geluid.

Minpunten
  • Bij de speaker wordt geen microfoon meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de JBL Partybox 1000 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Partybox 1000 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Partybox 1000. Als je de JBL Partybox 1000 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Partybox 1000 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.