Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL Partybox 110 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Partybox 110 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPARTYBOX110EU.

Specificaties JBL Partybox 110 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPARTYBOX110EU

Omschrijving van de JBL Partybox 110 Zwart

Met de JBL Partybox 110 transformeer je elke woonkamer in een bruisende dansvloer. Deze party speaker is niet zomaar een luidspreker, het is een complete feestervaring. Dankzij de ingebouwde lichteffecten dansen de lichten vrolijk mee op de maat van de muziek. Je hebt de keuze uit verschillende patronen en je kunt zelf de stroboscopen naar wens instellen. Hierdoor creëer je een unieke sfeer die perfect past bij de beat van de muziek. Maar dat is nog niet alles, want met de JBL Partybox 110 kun je ook je gasten toespreken als een ware gastheer of gastvrouw. Sluit eenvoudig een microfoon aan via de microfooningang en iedereen zal je luid en duidelijk verstaan. Geen misverstanden meer tijdens je feestjes! En voor de muzikanten onder ons is er ook goed nieuws, want met de gitaaringang kun je zelfs een gitaar aansluiten op de speaker. Zo kun je live meespelen met je favoriete nummers en je talenten laten zien aan je vrienden en familie. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de JBL Partybox 110 zelfs koppelen aan nog een JBL Partybox 110 voor een nog hoger volume. Dat betekent dat je feestjes naar een heel nieuw level worden getild. Laat de muziek door elke hoek van de kamer galmen en laat je gasten versteld staan van de krachtige geluidskwaliteit. Met de JBL Partybox 110 ben jij de koning of koningin van het feest en.

Pluspunten
  • Met behulp van de ingebouwde lichteffecten synchroniseer je de lichtshow met de maat van de muziek. Dankzij de microfoon- en gitaaringangen kun je uitmuntend zingen en spelen. Voeg nog een JBL partybox 110 toe voor een krachtiger geluid.

Minpunten
  • De luidspreker is bestand tegen spatwater, maar niet volledig waterdicht.

Veelgestelde vragen over de JBL Partybox 110 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Partybox 110 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Partybox 110 Zwart. Als je de JBL Partybox 110 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Partybox 110 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.