Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Partybox 310

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Partybox 310. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPARTYBOX310EU.

Specificaties JBL Partybox 310

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPARTYBOX310EU

Omschrijving van de JBL Partybox 310

Met de JBL Partybox 310 zul je genieten van een ongeëvenaarde geluidservaring op jouw feestje. Deze krachtige speaker stelt jou in staat om de bas, midden- en lage tonen aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur, waardoor je de perfecte audiobalans kunt creëren. Maar dat is niet alles! De JBL Partybox 310 heeft ook een indrukwekkende gesynchroniseerde lichtshow, waardoor het feest echt tot leven komt. Dankzij het slimme ontwerp van deze speaker is het verplaatsen ervan een fluitje van een cent. Het telescopische handvat en de ingebouwde wieltjes maken het gemakkelijk om de speaker eenvoudig van de ene naar de andere locatie te rollen. En zelfs wanneer de ingebouwde accu het na maar liefst 18 uur opgeeft, hoef je je geen zorgen te maken. Sluit de speaker gewoon aan op netstroom en het feest kan gewoon doorgaan, zelfs als de zon ondergaat. Het bedieningspaneel van de JBL Partybox 310 heeft zelfs een handige functie die ervoor zorgt dat het oplicht wanneer het donker wordt, zodat je altijd gemakkelijk toegang hebt tot alle functies. Je kunt jouw favoriete afspeellijst draadloos streamen via bluetooth met je smartphone of tablet, of je kunt een usb-stick aansluiten op de usb-poort om direct van je muziek te genieten. En als je echt een meeslepende geluidservaring wilt, kun je twee JBL Partybox speakers aan elkaar koppelen.

Pluspunten
  • Je synchroniseert de lichtshow met de muziek door middel van de ingebouwde lichteffecten. Dankzij het telescopische handvat en de ingebouwde wieltjes neem je de speaker makkelijk met je mee. Wanneer het donker is, licht het bedieningspaneel automatisch op.

Minpunten
  • Als je de luidspreker op de vloerstandaard wilt zetten, moet je deze apart kopen. De luidspreker is bestand tegen spatwater, maar niet volledig waterdicht.

Veelgestelde vragen over de JBL Partybox 310 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Partybox 310 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Partybox 310. Als je de JBL Partybox 310 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Partybox 310 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.