Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL Partybox 310 + Microfoon

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Partybox 310 + Microfoon. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPARTYBOX310MCEU.

Specificaties JBL Partybox 310 + Microfoon

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPARTYBOX310MCEU

Omschrijving van de JBL Partybox 310 + Microfoon

Met de JBL Partybox 310 + Microfoon ben jij dé DJ op elk feest. Dankzij het uitschuifbare handvat en de wieltjes aan de onderkant neem je deze box eenvoudig overal mee naartoe. Of je nu naar een strandfeest, een tuinfeest of een verjaardagsfeest gaat, deze box is jouw ideale reisgenoot. En met de meegeleverde microfoon en de karaoke instellingen op de box, kun je vol enthousiasme meezingen met al je favoriete nummers. Maak je geen zorgen als er een buitje valt op je feestlocatie. De JBL Partybox 310 + Microfoon is namelijk spatwaterdicht dankzij de IPX4 certificering. Dus zelfs als het begint te regenen, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je box. En met een batterijduur van maar liefst 18 uur kun je een hele avond lang zorgeloos feestvieren. Mocht het feest toch langer duren dan verwacht, dan kun je de box eenvoudig opladen met de meegeleverde kabel en ononderbroken doorgaan met feesten. Met de PartyBox app kun je niet alleen de lichtpatronen aanpassen, maar ook de karaokefuncties. Dus je kunt niet alleen genieten van geweldige muziek en een geweldige geluidskwaliteit, maar ook je eigen karaokeavonden organiseren. Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over de muziek op elk feest met de JBL Partybox 310 + Microfoon en laat iedereen versteld staan van jouw DJ-.

Pluspunten
  • Dankzij het uitschuifbare handvat en de wieltjes neem je de speaker gemakkelijk mee. Laat je verborgen zangtalent horen met de microfoon en karaoke-instellingen. Dankzij de IPX4-certificering kun je zelfs tijdens een regenbui naar muziek luisteren.

Minpunten
  • Je verbindt de box niet met je telefoon via NFC.

Veelgestelde vragen over de JBL Partybox 310 + Microfoon en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Partybox 310 + Microfoon klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Partybox 310 + Microfoon. Als je de JBL Partybox 310 + Microfoon wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Partybox 310 + Microfoon is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.