Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Partybox Encore Essential

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Partybox Encore Essential. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPBENCOREESSEP.

Specificaties JBL Partybox Encore Essential

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPBENCOREESSEP

Omschrijving van de JBL Partybox Encore Essential

De JBL Partybox Encore Essential is dé perfecte keuze om je feest naar een hoger niveau te tillen. Met deze party speaker kun je eenvoudig je telefoon via bluetooth verbinden en genieten van een indrukwekkend krachtig en helder geluid. Of je nu van plan bent om een klein intiem feestje te organiseren of een grootschalig evenement, deze speaker zal je niet teleurstellen. Wat deze speaker nog specialer maakt, is de mogelijkheid om draadloos te koppelen aan een andere Partybox Encore via de True Wireless Stereo technologie. Dit betekent dat je het volume kunt verdubbelen en een nog meeslepender geluid kunt creëren. Maar dat is niet alles, de speaker is ook voorzien van een uniek ringverlichtingssysteem dat een stroboscoopeffect creëert dat perfect synchroon loopt met de muziek. Met de handige Partybox app kun je het lichtpatroon moeiteloos aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien kun je met deze app ook het geluid en andere instellingen van de speaker naar wens aanpassen. Met de JBL Partybox Encore Essential ben jij de ultieme feestgastheer of -vrouw. Laat je gasten versteld staan van het geweldige geluid en de spectaculaire lichtshow. Of je nu binnen of buiten feest, deze speaker is ontworpen om indruk te maken. Dus nodig je vrienden uit, zet de JBL Partybox Encore Essential aan en laat het feest beginnen!

Pluspunten
  • Koppel 2 Partybox Encore luidsprekers draadloos aan elkaar voor een nog krachtiger geluid. Met de ingebouwde lichteffecten synchroniseer je de lichtshow op het ritme van de muziek. Via de Partybox app beheer je de muziek, update je de instellingen en pas je de lichtpatronen aan.

Minpunten
  • De luidspreker is bestand tegen spatwater maar niet volledig waterdicht.

Veelgestelde vragen over de JBL Partybox Encore Essential en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Partybox Encore Essential klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Partybox Encore Essential. Als je de JBL Partybox Encore Essential wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Partybox Encore Essential is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.