Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Partybox Encore Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Partybox Encore Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPBENCORE1MICEP.

Specificaties JBL Partybox Encore Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPBENCORE1MICEP

Omschrijving van de JBL Partybox Encore Zwart

Met de JBL PartyBox Encore wordt elk feest een onvergetelijk spektakel. Deze bluetooth speaker laat je niet alleen genieten van je favoriete muziek, maar biedt ook de mogelijkheid om als een echte ster mee te zingen. De meegeleverde microfoon zorgt ervoor dat je je talent kunt laten horen en je vrienden versteld kunt laten staan. Maar dat is nog niet alles, want deze speaker heeft ook een ingebouwde lichtshow die perfect synchroon loopt met de beat van de muziek. Dit creëert een meeslepende sfeer waar jij en je vrienden volledig in op kunnen gaan. Wat deze speaker nog specialer maakt, is de IPX4 certificering. Dit betekent dat hij waterbestendig is en niet kapot gaat als hij in aanraking komt met water. Dus zelfs als het feestje naar buiten verplaatst wordt of als er per ongeluk een drankje over de speaker valt, hoef je je geen zorgen te maken. Bovendien kun je de speaker zowel op netstroom als op accu gebruiken, waardoor je hem zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Zo kun je niet alleen genieten van geweldige muziek en een spectaculaire lichtshow in je woonkamer, maar kun je de feeststemming ook meenemen naar het strand, het park of waar je ook maar wilt. De JBL PartyBox Encore is de ultieme feestpartner die zorgt voor eindeloos plezier en entertainment.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde microfoon kun je meezingen met je favoriete nummers. Met de speaker zorg je voor een lichtshow in je kamer. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De luidspreker is waterbestendig en niet waterdicht, dus je maakt hem niet schoon onder de stromende kraan.

Veelgestelde vragen over de JBL Partybox Encore Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Partybox Encore Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Partybox Encore Zwart. Als je de JBL Partybox Encore Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Partybox Encore Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.