Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Pulse 5 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Pulse 5 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLPULSE5BLK.

Specificaties JBL Pulse 5 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLPULSE5BLK

Omschrijving van de JBL Pulse 5 Zwart

Haal deze zomer de JBL Pulse 5 in het zwart mee naar het strand. Deze bluetooth speaker is niet bang voor een beetje zand of water, dankzij de IP67 certificering. Zet hem neer in het zand of langs de rand van het zwembad en geniet van je favoriete muziek terwijl je van het zomerse weer geniet. Naast het geweldige geluid heeft de JBL Pulse 5 ook een ingebouwde lichtshow. Creëer een feestelijke sfeer waar je ook bent, of het nu op het strand, in de tuin of in de huiskamer is. En als je een echt groot feest wilt geven, kun je de speaker eenvoudig koppelen aan andere JBL PartyBoost speakers via de speciale PartyBoost knop. Zo vul je de ruimte met een nog hoger volume en kunnen al je vrienden genieten van de beste nummers. Met de JBL Pulse 5 breng je niet alleen geweldig geluid, maar ook een visueel spektakel naar elke gelegenheid. Of je nu een rustige avond met vrienden wilt hebben of een groot feest wilt geven, deze bluetooth speaker is de perfecte metgezel. Bovendien kun je dankzij de IP67 certificering zonder zorgen genieten van je muziek, zelfs op het strand of bij het zwembad. Neem de JBL Pulse 5 mee en laat het feest beginnen!

Pluspunten
  • Het ontwerp dat stof en waterbestendig is, maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis. Met de luidspreker kun je een lichtshow creëren in je kamer. Dankzij de 360 graden geluidsverspreiding klinkt je muziek helder vanuit elke positie.

Minpunten
  • Vergeleken met andere speakers in deze prijsklasse is de batterijduur van 12 uur kort.

Veelgestelde vragen over de JBL Pulse 5 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Pulse 5 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Pulse 5 Zwart. Als je de JBL Pulse 5 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Pulse 5 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.