Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Tour One M2 Champagne

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Tour One M2 Champagne. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLTOURONEM2CPG.

Specificaties JBL Tour One M2 Champagne

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLTOURONEM2CPG

Omschrijving van de JBL Tour One M2 Champagne

Met de JBL Tour One M2 in Champagne-kleur kun je nu ook in een drukke omgeving ongestoord genieten van je favoriete muziek. Deze over-ear koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling, een geavanceerde technologie die ruis en omgevingsgeluiden effectief dempt. Zo hoef je je volume niet op te schroeven, zelfs niet als je in het openbaar vervoer zit. Met de 4 ingebouwde microfoons kun je bovendien heldere telefoongesprekken voeren, zonder dat je last hebt van storende achtergrondgeluiden. Wat deze koptelefoon echt uniek maakt, is de Smart Talk functie in de microfoons. Deze slimme functie herkent jouw stem en zorgt ervoor dat het volume van de muziek automatisch wordt verlaagd wanneer je een gesprek begint. Zo kun je moeiteloos gesprekken voeren terwijl je de koptelefoon draagt. Wil je de geluidsinstellingen aanpassen? Koppel de koptelefoon eenvoudig aan de My JBL Headphones app en gebruik de equalizer om het geluid precies naar jouw wensen af te stemmen. De JBL Tour One M2 wordt geleverd met een handige vliegtuigadapter, zodat je tijdens je vlucht kunt genieten van hoogwaardig geluid. Let op: JBL levert geen oplader mee, maar alleen een oplaadkabel. Gebruik daarom gewoon je huidige accessoires of schaf ze los aan. Met de JBL Tour One M2 in Champagne-kleur ben je verzekerd van een premium gel.

Pluspunten
  • Dankzij de hoogwaardige ruisonderdrukking wordt het omgevingsgeluid aanzienlijk verminderd, waardoor je minder hinder van je omgeving hebt. Met de Smart Talk functie wordt je stem herkend, zodat je met je hoofdtelefoon kunt praten. Met de My JBL Headphones app kun je het geluid naar wens aanpassen via een equalizer.

Minpunten
  • De batterij gaat 50 uur mee zonder noise cancelling, wat 20 uur langer is dan met noise cancelling aan. De koptelefoon weegt 272 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de JBL Tour One M2 Champagne en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Tour One M2 Champagne klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Tour One M2 Champagne. Als je de JBL Tour One M2 Champagne wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Tour One M2 Champagne is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.