Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Tune 510BT Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Tune 510BT Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLT510BTWHTEU.

Specificaties JBL Tune 510BT Wit

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLT510BTWHTEU

Omschrijving van de JBL Tune 510BT Wit

De JBL Tune 510BT Wit is de perfecte metgezel voor onderweg. Met een indrukwekkende accuduur van 40 uur hoef je hem zelden op te laden. En als de batterij dan toch leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Met slechts 5 minuten opladen via de handige meegeleverde usb C oplaadkabel, kun je weer 2 uur lang genieten van je favoriete muziek. Deze draadloze on ear koptelefoon maakt gebruik van bluetooth en biedt multipoint pairing, waardoor je hem gemakkelijk draadloos kunt koppelen aan 2 verschillende afspeelapparaten tegelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een podcast luisteren op je laptop en schakelt de verbinding automatisch over naar je telefoon wanneer je een oproep ontvangt. Het is belangrijk om te vermelden dat JBL geen oplader meelevert, alleen de oplaadkabel. Je kunt echter gewoon je huidige accessoires gebruiken of los een oplader aanschaffen. Houd er ook rekening mee dat vanaf 1 november de Google Assistent niet meer beschikbaar is wanneer je de koptelefoon gebruikt met een iOS apparaat. Met de JBL Tune 510BT Wit geniet je altijd en overal van geweldige muziek, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 40 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te laden. Dankzij de snellaadfunctie kun je de koptelefoon na 5 minuten opladen al 2 uur gebruiken. Met multipoint pairing kun je de koptelefoon tegelijkertijd met 2 afspeelapparaten verbinden.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, kun je niet verder luisteren omdat de koptelefoon geen aux-ingang heeft.

Veelgestelde vragen over de JBL Tune 510BT Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Tune 510BT Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Tune 510BT Wit. Als je de JBL Tune 510BT Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Tune 510BT Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.