zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Tune 720BT Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLT720BTBLU.

Specificaties JBL Tune 720BT Blauw

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLT720BTBLU

Omschrijving van de JBL Tune 720BT Blauw

Met de JBL Tune 720BT Blauw geniet je nog langer van je favoriete muziek, zonder onderbrekingen. Deze draadloze koptelefoon is voorzien van een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 76 uur. En als de batterij toch onverhoopt leeg raakt, kun je hem in slechts 5 minuten opladen voor een extra speeltijd van 3 uur. Zo hoef je nooit lang zonder je favoriete beats te zitten. Deze JBL koptelefoon biedt ook het gemak van het gelijktijdig verbinden van 2 apparaten. Hierdoor kun je niet alleen genieten van je muziek op je laptop, maar kun je ook telefoongesprekken aannemen op hetzelfde moment. Met de voice aware technologie ben je altijd verzekerd van heldere en duidelijke telefoongesprekken, zelfs wanneer je de koptelefoon op hebt. En met de handige JBL Headphones App kun je je voorkeuren aanpassen, bijvoorbeeld door de bass naar wens in te stellen. Zo kun je de geluidsweergave helemaal afstemmen op jouw persoonlijke smaak. De JBL Tune 720BT Blauw is niet alleen een hoogwaardige koptelefoon met een lange batterijduur, maar ook een stijlvol accessoire. De koptelefoon is uitgevoerd in een opvallende blauwe kleur, waarmee je zeker de aandacht trekt. Daarnaast is hij ook nog eens comfortabel om te dragen, dankzij de zachte oorkussens en verstelbare hoofdband. Of je nu onderweg bent, aan het.

Pluspunten
  • Je luistert lang naar muziek vanwege de lange batterijduur. Met multipoint connectie kun je de koptelefoon gelijktijdig met 2 apparaten verbinden. Dankzij voice aware hoor je je stem duidelijk tijdens een gesprek.

Minpunten
  • De koptelefoon heeft geen ruisonderdrukking.

Veelgestelde vragen over de JBL Tune 720BT Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Tune 720BT Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Tune 720BT Blauw. Als je de JBL Tune 720BT Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Tune 720BT Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals