Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL Tune 760 NC Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Tune 760 NC Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLT760NCBLU.

Specificaties JBL Tune 760 NC Blauw

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLT760NCBLU

Omschrijving van de JBL Tune 760 NC Blauw

Met de JBL Tune 760 NC in de kleur blauw kun je zelfs in de meest lawaaierige omgevingen genieten van je favoriete muziek. Deze koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid en ruis effectief worden verminderd. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis wilt ontspannen, met deze koptelefoon kun je overal genieten van een ongestoorde luisterervaring. Het koppelen van de koptelefoon aan je smartphone is een fluitje van een cent. Nadat je de koptelefoon voor de eerste keer hebt gekoppeld, zal deze automatisch verbinding maken met je smartphone bij het volgende gebruik. Je hoeft dus nooit meer handmatig de verbinding in te stellen. Bovendien kun je met de multipoint pairing-functie de koptelefoon gelijktijdig verbinden met twee apparaten, zoals je smartphone en laptop. Hierdoor kun je eenvoudig schakelen tussen het kijken van een video op je laptop en het luisteren naar muziek op je telefoon, zonder gedoe met het steeds opnieuw verbinden van de koptelefoon. Belangrijk om te weten is dat JBL naast de oplaadkabel geen oplader mee levert. Je kunt dus gebruik maken van je huidige oplader of deze apart aanschaffen. Wat betreft de geluidskwaliteit kun je rekenen op een krachtig en versterkt basgeluid. De lage tonen worden benadrukt, waardoor de bas stevig en indrukwekkend klinkt. De middelhoge tonen zijn perfect in balans, waardoor instrumenten en.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Dankzij Fast Pair koppelt de koptelefoon automatisch aan je laatst verbonden afspeelapparaat. Met multipoint pairing kun je de koptelefoon tegelijkertijd verbinden met 2 afspeelapparaten.

Minpunten
  • De koptelefoon heeft geen app die bijbehorend is om het geluid aan te passen.

Veelgestelde vragen over de JBL Tune 760 NC Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Tune 760 NC Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Tune 760 NC Blauw. Als je de JBL Tune 760 NC Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Tune 760 NC Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.