Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Met de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart heb je de mogelijkheid om je koptelefoon overal op te laden, ongeacht het stopcontact. Deze koptelefoon is voorzien van actieve noise cancelling, waardoor je omgevingsgeluid en ruis tot een minimum worden beperkt. Hierdoor kun je overal genieten van je favoriete muziek zonder afleiding. Het koppelen van de koptelefoon aan je smartphone gaat automatisch na de eerste keer. De koptelefoon onthoudt het laatst verbonden apparaat, waardoor je nooit meer handmatig hoeft in te stellen. Daarnaast kun je met multipoint pairing de koptelefoon tegelijkertijd verbinden met 2 apparaten, zoals je smartphone en laptop. Hierdoor kun je bijvoorbeeld na het kijken van een video op je laptop naadloos overschakelen naar het luisteren van muziek op je telefoon. De geluidskwaliteit van deze koptelefoon is indrukwekkend. Met een versterkt basgeluid worden lage tonen krachtig en duidelijk weergegeven. De middelhoge tonen zijn goed in balans, waardoor instrumenten en vocalen helder klinken. Hoewel er geen equalizer beschikbaar is, zijn de fabrieksinstellingen perfect afgestemd voor een optimale luisterervaring. Met de BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart ben je verzekerd van een snelle en efficiënte oplaadmogelijkheid. Deze oplader is compatibel met verschillende apparaten en zorgt ervoor.

Pluspunten
  • Met dit pakket krijg je een koptelefoon die je direct kunt opladen via het stopcontact. Actieve ruisonderdrukking dempt vervelende omgevingsgeluiden en ruis. Dankzij Fast Pair verbindt de koptelefoon automatisch met het laatst verbonden afspeelapparaat.

Minpunten
  • Er is geen bijbehorende app voor de koptelefoon waarmee je het geluid kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Tune 760NC Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.