Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Xtreme 3 Duo Pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Xtreme 3 Duo Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLXTREME3BLKEU.

Specificaties JBL Xtreme 3 Duo Pack

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLXTREME3BLKEU

Omschrijving van de JBL Xtreme 3 Duo Pack

Laat het feest beginnen met het JBL Xtreme 3 Duo Pack! Dit pakket bevat 2 speakers die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden via de PartyBoost functie. Hierdoor kun je genieten van een indrukwekkend stereo geluid en een hoger volume. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze speakers ben je altijd verzekerd van een geweldige geluidservaring. Met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 15 uur lang non-stop muziek afspelen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder je favoriete afspeellijsten komt te zitten. Dankzij de meegeleverde draagriem kun je de speakers overal gemakkelijk meenemen. Of je nu naar het strand gaat, een bbq hebt in het park of gewoon lekker in de tuin wilt relaxen, met het JBL Xtreme 3 Duo Pack ben je altijd klaar om te feesten. Maar dat is nog niet alles! Deze speakers zijn niet alleen geweldig voor muziek, ze hebben ook een handige flesopener aan de draagband. Dus zelfs als je geen flesopener bij de hand hebt tijdens een gezellige bbq, kun je met gemak de flesjes openen. Het JBL Xtreme 3 Duo Pack is niet alleen een feest voor je oren, maar ook voor je dorst.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 speakers met elkaar te verbinden. De speaker heeft een batterijduur van 15 uur, dus je komt niet snel zonder muziek te zitten. Dankzij de draagriem neem je de speaker overal mee naartoe en open je flesjes in een handomdraai.

Minpunten
  • Deze speaker is zwaarder dan speakers die vergelijkbaar zijn in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de JBL Xtreme 3 Duo Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Xtreme 3 Duo Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Xtreme 3 Duo Pack. Als je de JBL Xtreme 3 Duo Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Xtreme 3 Duo Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.