Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JVC KD-X282DBT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JVC KD-X282DBT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JVC KDX282DBT.

Specificaties JVC KD-X282DBT

Merk

JVC

Fabrikantcode

KDX282DBT

Omschrijving van de JVC KD-X282DBT

Met de JVC KD-X282DBT autoradio geniet je van een kraakheldere radiokwaliteit zonder ruis. Deze geavanceerde autoradio is uitgerust met een DAB+ tuner, waarmee je moeiteloos kunt schakelen naar digitale radiozenders. Door het gebruik van een digitaal signaal wordt de ruis tot een minimum beperkt, zodat je kunt genieten van een ongestoorde luisterervaring. Maar dat is nog niet alles! Deze autoradio biedt ook de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met je smartphone via bluetooth. Hierdoor kun je onderweg naar je eigen afspeellijsten luisteren, zonder gedoe met kabels. En het beste van alles is dat je tot wel 5 smartphones tegelijk kunt verbinden, zodat iedereen in de auto zijn favoriete muziek kan delen en als een echte DJ kan optreden. Met de JVC KD-X282DBT autoradio haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in je auto, maar ook een handige en veelzijdige gadget waarmee je altijd kunt genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Of je nu naar de radio wilt luisteren zonder ruis of je eigen afspeellijsten wilt streamen, deze autoradio biedt het allemaal. Upgrade je autorit met de JVC KD-X282DBT en beleef een ongeëvenaarde geluidservaring onderweg!

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een radiokwaliteit zonder ruis. De autoradio streamt draadloos muziek van je smartphone of tablet via bluetooth. Je kunt tot 5 smartphones tegelijk via bluetooth met de autoradio verbinden.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om cd's af te spelen op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de JVC KD-X282DBT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JVC KD-X282DBT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JVC KD-X282DBT. Als je de JVC KD-X282DBT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JVC KD-X282DBT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.