Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JVC KD-X560BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JVC KD-X560BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JVC KD-X560BT.

Specificaties JVC KD-X560BT

Merk

JVC

Fabrikantcode

KD-X560BT

Omschrijving van de JVC KD-X560BT

Met de JVC KD-X560BT kun je optimaal genieten van je favoriete muziek tijdens het autorijden. Of je nu niet tevreden bent met de muziek op de radio of gewoon je eigen afspeellijst wilt beluisteren, deze autoradio biedt de perfecte oplossing. Door middel van bluetooth kun je eenvoudig je telefoon of tablet verbinden en draadloos je favoriete nummers streamen. Zo rij je altijd met de beste muziek in de auto. Maar dat is nog niet alles. Deze autoradio is ook compatibel met een achteruitrijcamera. Sluit de camera aan op de radio en je kunt tijdens het inparkeren op het scherm precies zien wat er achter je gebeurt. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het manoeuvreren. Bovendien heeft de JVC KD-X560BT 3 pre uitgangen, waardoor je de mogelijkheid hebt om een extra versterker of subwoofer aan te sluiten. Hierdoor krijgt de muziek tijdens het autorijden een extra krachtige en indrukwekkende sound. Kortom, met deze autoradio ben je verzekerd van een geweldige muziekervaring tijdens al je autoritten.

Pluspunten
  • De autoradio speelt draadloos muziek af vanaf je smartphone of tablet via bluetooth. Sluit een versterker of subwoofer aan via de 3 voorversterkeruitgangen.

Minpunten
  • Op de autoradio speel je geen cd's af.

Veelgestelde vragen over de JVC KD-X560BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JVC KD-X560BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JVC KD-X560BT. Als je de JVC KD-X560BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JVC KD-X560BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.