Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JVC KW-M560BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JVC KW-M560BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JVC KWM560BT.

Specificaties JVC KW-M560BT

Merk

JVC

Fabrikantcode

KWM560BT

Omschrijving van de JVC KW-M560BT

Met de JVC KW-M560BT heb je de ultieme uitbreiding voor je smartphone. Deze 2-DIN autoradio is voorzien van zowel Android Auto als Apple CarPlay, waardoor je probleemloos handige apps van je telefoon op het grote scherm van de autoradio kunt gebruiken. Of je nu wilt navigeren, handsfree wilt bellen of naar je favoriete muziek wilt luisteren tijdens het rijden, deze autoradio biedt het allemaal. Met de handige usb-aansluiting kun je jouw smartphone opladen terwijl je geniet van je favoriete deuntjes. Het bedienen van de autoradio is een fluitje van een cent dankzij het intuïtieve touchscreen. Geen gedoe meer met knoppen, maar eenvoudigweg met je vingertoppen drukken of vegen om de gewenste functies te activeren. Met de JVC KW-M560BT haal je niet alleen een autoradio in huis, maar een complete multimedia-ervaring die perfect aansluit bij de behoeften van de moderne automobilist. Geniet van het gemak en de mogelijkheden die deze autoradio te bieden heeft.

Pluspunten
  • Met Android Auto en Apple CarPlay kan je handige apps van je telefoon gebruiken op de autoradio. Je kan je smartphone opladen terwijl je muziek afspeelt via de usb-aansluiting. Je bedient de autoradio door met je vingertoppen op het touchscreen te drukken.

Minpunten
  • De autoradio heeft geen DAB+ zoals de JVC Kenwood KW-M565DBT.

Veelgestelde vragen over de JVC KW-M560BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JVC KW-M560BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JVC KW-M560BT. Als je de JVC KW-M560BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JVC KW-M560BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.