Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF KC62 Titanium

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF KC62 Titanium. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3949HA.

Specificaties KEF KC62 Titanium

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3949HA

Omschrijving van de KEF KC62 Titanium

De KEF KC62 Titanium is de perfecte aanvulling voor jouw geluidssysteem, vooral als je beperkte ruimte hebt in huis. Dankzij de innovatieve Uni-Core technologie levert deze subwoofer optimale prestaties in een compacte behuizing. Met een frequentiebereik van 11 tot 200 Hertz produceert de subwoofer diepe en indrukwekkende bastonen, waardoor de explosies in jouw favoriete films of series levensecht klinken. Een groot voordeel is dat de subwoofer actief is, waardoor je geen externe versterker of receiver nodig hebt om hem aan te sluiten. Dit betekent dat je direct kunt genieten van een volle basweergave zonder gedoe met extra apparatuur. Daarnaast heeft de KEF KC62 Titanium een elegant en modern design, waardoor hij naadloos past in elk interieur. De subwoofer is niet alleen compact, maar ook krachtig. Hij is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een nauwkeurige en heldere basweergave, zelfs op laag volume. Daarnaast is de KEF KC62 Titanium eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, waarmee je de instellingen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Kortom, met de KEF KC62 Titanium haal je de ultieme geluidservaring in huis, zelfs in een beperkte ruimte.

Pluspunten
  • De subwoofer is ideaal voor kleine ruimtes vanwege het compacte formaat. Geniet van heldere en diepe bastonen met een frequentiebereik van 11 tot 200 Hz. Je hebt geen versterker nodig bij het gebruik van deze speaker, omdat hij actief is.

Minpunten
  • Voor het draadloos verbinden van je subwoofer met je speakers heb je de KEF KW1 nodig.

Veelgestelde vragen over de KEF KC62 Titanium en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF KC62 Titanium klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF KC62 Titanium. Als je de KEF KC62 Titanium wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF KC62 Titanium is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.