Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF Kube12b

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Kube12b. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3941BA.

Specificaties KEF Kube12b

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3941BA

Omschrijving van de KEF Kube12b

De KEF Kube12b is een indrukwekkende toevoeging aan elke audio-opstelling. Met zijn imposante afmetingen van 41 centimeter hoog en 39,3 centimeter breed is deze actieve subwoofer perfect geschikt voor grotere ruimtes. Of je nu van rockmuziek houdt of een liefhebber bent van spannende films, de KEF Kube12b levert een krachtige en heldere basweergave die elke muziekstijl en filmgeluid tot leven brengt. Dankzij de gesloten behuizing van de subwoofer worden de lage frequenties nog beter weergegeven, waardoor je kunt genieten van een diepe en verfijnde bas. Met het uitgebreide scala aan poorten en instellingen kun je de subwoofer eenvoudig aanpassen aan elke plaatsing in de kamer. Of je hem nu aan de zijkant van de kamer wilt plaatsen of onder de bank, met de KEF Kube12b heb je de flexibiliteit om de perfecte geluidsweergave te creëren. Voor een ultieme home cinema ervaring combineer je de KEF Kube12b met bijpassende speakers en een center speaker. Hiermee creëer je een meeslepend geluidsveld dat je helemaal in de film trekt. Of je nu een filmavondje plant met vrienden of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, de KEF Kube12b zorgt voor een ongeëvenaarde audiokwaliteit die je zintuigen zal prikkelen.

Pluspunten
  • Met de 300 mm driver kunt u genieten van een diepe bas. Door de gesloten behuizing komen lage frequenties beter naar voren. U kunt zelf de sterkte van de bas bepalen met behulp van de fase selectie en 3 DSP-gestuurde EQ-instellingen.

Minpunten
  • Dit is geen draadloze subwoofer. Er wordt geen afstandsbediening bijgeleverd om de subwoofer op afstand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de KEF Kube12b en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Kube12b klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Kube12b. Als je de KEF Kube12b wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Kube12b is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.