Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF LS50 META (per paar) Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF LS50 META (per paar) Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4027HA.

Specificaties KEF LS50 META (per paar) Grijs

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4027HA

Omschrijving van de KEF LS50 META (per paar) Grijs

Met de KEF LS50 META geniet u van geluid dat vrijwel geen vervorming heeft. Dankzij de Metamaterial Absorption Technology wordt 99% van de vervorming in de hoogfrequente tonen geëlimineerd. Dit betekent dat u kunt genieten van heldere en gedetailleerde hoge tonen in uw favoriete muziek. Daarnaast zorgt de offset poort ervoor dat er minder kleuring optreedt in het middenbereik, waardoor stemmen en instrumenten helder klinken. Deze luidsprekers bieden een maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en hebben een frequentiebereik tot aan 45.000 Hz, waardoor u alle details in uw muziek kunt horen. Hierdoor kunt u nog meer genieten van Hi-res audiobestanden zoals flac en wav. De KEF LS50 META is verkrijgbaar in een stijlvolle grijze kleur, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur. Met hun verfijnde technologie en indrukwekkende geluidskwaliteit zorgen deze luidsprekers voor een meeslepende luisterervaring. Investeer in de KEF LS50 META en ervaar geluid zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. Dankzij de offset poort is er minder kleuring in het middenbereik. Door de maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en het frequentiebereik tot 45.000 Hz hoor je veel details.

Minpunten
  • Vanwege de plaatsing van de basreflexpoort aan de achterkant, zijn de luidsprekers niet geschikt om tegen de muur te zetten.

Veelgestelde vragen over de KEF LS50 META (per paar) Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF LS50 META (per paar) Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF LS50 META (per paar) Grijs. Als je de KEF LS50 META (per paar) Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF LS50 META (per paar) Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.