Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF LS50 META (per paar) Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF LS50 META (per paar) Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4027BA.

Specificaties KEF LS50 META (per paar) Zwart

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4027BA

Omschrijving van de KEF LS50 META (per paar) Zwart

De KEF LS50 META in het zwart biedt een ongeëvenaarde geluidservaring zonder vervorming. Dankzij de revolutionaire Metamaterial Absorption Technology wordt maar liefst 99% van de vervorming in de hoogfrequenties geëlimineerd. Dit betekent dat je kunt genieten van kristalheldere en gedetailleerde hoge tonen in al je favoriete muzieknummers. Bovendien zorgt de offset poort ervoor dat er minder kleuring optreedt in het middenbereik, waardoor stemmen en instrumenten kraakhelder worden weergegeven. Met een maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en een indrukwekkend frequentiebereik tot 45.000 Hz, worden zelfs de kleinste details in je muziek hoorbaar. Dit betekent dat je nu nog meer kunt genieten van Hi-res audiobestanden zoals flac en wav. Of je nu een audiofiel bent die op zoek is naar de ultieme luisterervaring of gewoon wilt genieten van een superieure geluidskwaliteit, de KEF LS50 META is de ideale keuze. Met zijn strakke zwarte design past hij perfect in elk interieur, terwijl hij tegelijkertijd een verbluffende geluidsweergave levert die je keer op keer zal verrassen. Dompel jezelf onder in de wereld van hoogwaardige audio met de KEF LS50 META.

Pluspunten
  • De Metamaterial Absorption Technology elimineert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. Met de offset poort wordt er minder kleuring waargenomen in het middenbereik. Dankzij de maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en het frequentiebereik tot 45.000 Hz hoor je veel details.

Minpunten
  • Vanwege de locatie van de basreflexpoort aan de achterzijde, zijn de luidsprekers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de KEF LS50 META (per paar) Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF LS50 META (per paar) Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF LS50 META (per paar) Zwart. Als je de KEF LS50 META (per paar) Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF LS50 META (per paar) Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.