Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4025HA.

Specificaties KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4025HA

Omschrijving van de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar)

Met de KEF LS50 Wireless II haal je een paar boekenplank speakers in huis die je laten genieten van een ultieme muziekervaring. Deze speakers functioneren als een alles-in-één muzieksysteem, waardoor je geen aparte versterker of receiver nodig hebt. Met de ondersteuning van Apple AirPlay 2, ingebouwde Chromecast en bluetooth kun je eenvoudig muziek streamen vanaf elk type smartphone. De Metamaterial Absorption Technology van de KEF LS50 Wireless II zorgt ervoor dat maar liefst 99% van de vervorming in de hoogfrequentie wordt verwijderd, waardoor je kunt genieten van kristalheldere hoge tonen. Daarnaast zorgt de gepatenteerde offset poort ervoor dat er minder kleuring optreedt in het middenbereik, waardoor stemmen en instrumenten uit je favoriete nummers gedetailleerder klinken. Deze grijze speakers zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Ze hebben een stijlvol design dat perfect past in elk interieur. Dankzij de draadloze connectiviteit en de eenvoudige bediening kun je moeiteloos genieten van je favoriete muziek in elke kamer van het huis. Of je nu wilt ontspannen met rustige achtergrondmuziek of wilt genieten van een feestje met vrienden, de KEF LS50 Wireless II biedt je een ongeëvenaarde geluidservaring.

Pluspunten
  • Geniet van geluid van hifi-kwaliteit zonder randapparatuur. De Metamaterial Absorption Technology vermindert 99% van de vervorming in de hoogfrequenties. Door de offset poort is er minder kleuring in het middenbereik.

Minpunten
  • De speakers zijn niet geschikt om tegen de muur te plaatsen vanwege de aanwezigheid van de basreflexpoort aan de achterkant.

Veelgestelde vragen over de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar). Als je de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.