zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4025AA.

Specificaties KEF LS50 Wireless II Wit (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4025AA

Omschrijving van de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar)

Met de KEF LS50 Wireless II breng je een paar prachtige boekenplankluidsprekers in je huis die dienst doen als een alles-in-één muzieksysteem. Je kunt genieten van een hifi-geluidsweergave zonder dat je andere apparaten nodig hebt, zoals een versterker of receiver. Dankzij de ondersteuning van Apple AirPlay 2, ingebouwde Chromecast en bluetooth kun je direct muziek streamen vanaf elke smartphone. Deze speakers zijn voorzien van de revolutionaire Metamaterial Absorption Technology, die maar liefst 99% van de vervorming in de hoogfrequenties verwijdert. Dit zorgt voor een heldere weergave van de hoge tonen, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast beschikken ze over een gepatenteerde offset poort, waardoor er minder kleuring optreedt in het middenbereik. Dit zorgt ervoor dat stemmen en instrumenten tot in de kleinste details worden weergegeven in jouw favoriete nummers. Met de KEF LS50 Wireless II haal je niet alleen een prachtig paar luidsprekers in huis, maar ook een geavanceerd muzieksysteem dat je een ongekende geluidservaring biedt. Of je nu wilt genieten van je favoriete afspeellijsten via AirPlay 2, Chromecast of bluetooth, deze speakers staan garant voor een kristalhelder en gedetailleerd geluid. Ervaar de perfectie van de Metamaterial Absorption Technology en laat je betoveren door de zuivere tonen die uit de KEF LS50 Wireless II stromen.

Pluspunten
  • Geniet van een hifi geluidsweergave zonder randapparatuur. - Ervaar een hifi-geluidsweergave zonder externe apparatuur. De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. - De Metamateriaal Absorptietechnologie elimineert 99% van de vervorming in de hoge frequenties. Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik. - Door de verspringende poort treedt er minder verkleuring op in het middelste bereik.

Minpunten
  • Omdat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de luidsprekers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar). Als je de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF LS50 Wireless II Wit (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals