Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF LS60 Wireless Titanium

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF LS60 Wireless Titanium. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4017HA.

Specificaties KEF LS60 Wireless Titanium

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4017HA

Omschrijving van de KEF LS60 Wireless Titanium

De KEF LS60 Wireless Titanium zijn 2 premium alles-in-één hifi speakers die je een meeslepende geluidservaring bieden. Met de innovatieve akoestische technieken van KEF geniet je van een indrukwekkende geluidskwaliteit. Deze speakers zijn uitgerust met wifi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en bluetooth, zodat je moeiteloos draadloos muziek kunt streamen. Daarnaast bieden de KEF LS60 Wireless Titanium ook bedrade compatibiliteit met de HDMI- of optische aansluiting. Hierdoor kun je de speakers eenvoudig aansluiten op je televisie voor een meeslepende kijkervaring. Dankzij het slanke design van slechts 13 centimeter breed passen deze speakers perfect in iedere woonkamer. Of je nu wilt genieten van je favoriete muziek of een filmavondje wilt beleven met een verbluffend geluid, de KEF LS60 Wireless Titanium zijn de ideale keuze. Ervaar de kracht van hoogwaardige audiotechnologie en laat je onderdompelen in een wereld vol geluid.

Pluspunten
  • De speakers hebben alle innovatieve akoestische technieken van KEF, waardoor je kunt genieten van hoogwaardig geluid. Sluit de speakers aan op je televisie via de HDMI-aansluiting. Dankzij het slanke design van slechts 13 centimeter breed passen de speakers perfect in elke woonkamer.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de KEF LS60 Wireless Titanium en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF LS60 Wireless Titanium klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF LS60 Wireless Titanium. Als je de KEF LS60 Wireless Titanium wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF LS60 Wireless Titanium is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.