Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF Q150 Zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q150 Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3958BA.

Specificaties KEF Q150 Zwart (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3958BA

Omschrijving van de KEF Q150 Zwart (per paar)

De KEF Q150 Zwart (per paar) is een compacte passieve speaker die garant staat voor een verbluffende geluidskwaliteit. Met het Uni-Q systeem, waarbij de 25 mm tweeter middenin de 130 mm woofer is geplaatst, ervaar je een ongekend gedetailleerd geluidsbeeld dat zich breed door de kamer verspreidt. De combinatie van de woofer en de basreflexpoort zorgt ervoor dat de bastonen extra diep en krachtig klinken. Of je nu op zoek bent naar een stereo paar voor een optimale luisterervaring of een onderdeel van een surround opstelling, de KEF Q150 Zwart past perfect bij jouw audio behoeften. Dankzij het compacte ontwerp kunnen deze speakers moeiteloos in elke kamer geplaatst worden, zonder dat ze veel ruimte innemen. Geniet van een indrukwekkende geluidsweergave en laat je onderdompelen in een wereld van muzikaliteit en emotie.

Pluspunten
  • Het Uni-Q systeem creëert een brede geluidsweergave. De bass reflexpoort verbetert de klank van de lage tonen.

Minpunten
  • Als de speaker tegen de muur staat, vervormt het basgeluid doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit.

Veelgestelde vragen over de KEF Q150 Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q150 Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q150 Zwart (per paar). Als je de KEF Q150 Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q150 Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.