Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF Q250C Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q250C Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4016AA.

Specificaties KEF Q250C Wit

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4016AA

Omschrijving van de KEF Q250C Wit

Met de KEF Q250C Wit geniet je van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit tijdens het luisteren naar je favoriete muziek of het kijken van films. Deze center speaker zorgt ervoor dat spraak en vocalen helder en duidelijk worden weergegeven, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de audio-ervaring. Dankzij het innovatieve Uni-Q systeem van KEF wordt een breed geluidsbeeld gecreëerd, waarbij de tweeter een brede spreidingshoek heeft. Dit resulteert in een prachtige verspreiding van zuivere tonen door de hele kamer. Een uniek kenmerk van de KEF Q250C is dat deze center speaker geen achterpoort heeft. Hierdoor kun je hem moeiteloos in een kast plaatsen en op elegante wijze wegwerken, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een enkele speaker voor het luisteren naar muziek of een aanvulling op je home cinema set voor je televisie, deze speaker is perfect geschikt. Laat je meevoeren door de verbluffende geluidskwaliteit van de KEF Q250C Wit en geniet van een audio-ervaring zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Vanwege de brede spreidingshoek van de tweeter is het geluid helder te horen in elke hoek van je woonkamer. De achterpoort ontbreekt, dus je kunt de luidspreker gemakkelijk in een kast plaatsen.

Minpunten
  • Geen luidsprekerkabels worden meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de KEF Q250C Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q250C Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q250C Wit. Als je de KEF Q250C Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q250C Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.