Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF Q350 Wit (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q350 Wit (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3959AA.

Specificaties KEF Q350 Wit (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3959AA

Omschrijving van de KEF Q350 Wit (per paar)

Met de KEF Q350 Wit luidsprekers geniet je van een ongeëvenaarde geluidservaring. Deze passieve luidsprekers zijn voorzien van het innovatieve Uni-Q systeem, waarbij de 25 mm tweeter in het hart van de 165 mm woofer is geplaatst. Hierdoor wordt een verbluffend gedetailleerd geluid gecreëerd dat zich breed door de ruimte verspreidt. De krachtige midden- en lage tonen die de woofer produceert, worden nog verder versterkt door de basreflexpoort, waardoor de bastonen extra diep en meeslepend klinken. De KEF Q350 Wit luidsprekers zijn ideaal voor zowel stereo luisterervaringen als onderdeel van een meeslepende surround sound opstelling. Met het compacte ontwerp passen ze moeiteloos in elke kamer. Of je nu geniet van je favoriete muziek, films of games, deze luidsprekers zorgen voor een indrukwekkende geluidskwaliteit die je keer op keer zal verbazen. De KEF Q350 Wit luidsprekers zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met hun stijlvolle witte afwerking voegen ze een vleugje moderne elegantie toe aan elke ruimte. Haal het beste geluid in huis met de KEF Q350 Wit luidsprekers en beleef een onvergetelijke luisterervaring.

Pluspunten
  • Het Uni-Q systeem zorgt voor een brede geluidsweergave. De basreflexpoort verbetert het geluid van de lage tonen.

Minpunten
  • Als de luidspreker tegen de muur staat, veroorzaakt de basreflexpoort aan de achterkant vervorming van het basgeluid.

Veelgestelde vragen over de KEF Q350 Wit (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q350 Wit (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q350 Wit (per paar). Als je de KEF Q350 Wit (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q350 Wit (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.