Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF Q350 Zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q350 Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3959BA.

Specificaties KEF Q350 Zwart (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3959BA

Omschrijving van de KEF Q350 Zwart (per paar)

Met de KEF Q350 in het zwart geniet je van een meeslepend en helder geluid. Deze passieve luidsprekers zijn voorzien van het Uni-Q systeem, waarbij de 25 mm tweeter in het midden van de 165 mm woofer is geplaatst. Hierdoor wordt een gedetailleerd geluid gecreëerd dat zich breed door de hele kamer verspreidt. De krachtige midden- en lage tonen worden geproduceerd door de woofer, die in combinatie met de basreflexpoort zorgt voor extra diepe basgeluiden. Of je de KEF Q350 nu gebruikt als een stereoset of als onderdeel van een surroundopstelling, je zult versteld staan van het compacte ontwerp dat gemakkelijk in elke kamer past. Laat je meeslepen door de rijke klanken en geniet van een ultieme luisterervaring. De luidsprekers zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Het elegante zwarte design voegt een vleugje stijl toe aan je interieur. Kies voor de KEF Q350 en geniet van een zuiver geluidsbeeld en een unieke luisterervaring waarbij elk detail tot leven komt.

Pluspunten
  • Het Uni-Q systeem creëert een ruim geluidsbeeld. De basreflexpoort verbetert het geluid van de lage tonen.

Minpunten
  • Wanneer de luidspreker tegen de muur staat, zorgt de positie van de basreflexpoort aan de achterkant voor vervorming van het basgeluid.

Veelgestelde vragen over de KEF Q350 Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q350 Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q350 Zwart (per paar). Als je de KEF Q350 Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q350 Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.