Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3987BA.

Specificaties KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3987BA

Omschrijving van de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar)

Met de KEF Q50a Dolby Atmos speakers haal je de ultieme bioscoopervaring naar jouw woonkamer. Deze krachtige passieve speakers zijn speciaal ontworpen om Dolby Atmos te ondersteunen, waardoor het geluid zich in de volledige ruimte verspreidt. Je kunt deze speakers eenvoudig aansluiten op andere speakers uit de KEF Q-serie en je Dolby Atmos-compatibele receiver, waardoor je kunt genieten van een meeslepend geluid bij al je favoriete films en muziek. De KEF Q50a is voorzien van een speciale demping voor de tweeter, wat resulteert in gedetailleerde weergave van hoge frequenties. Daarnaast is de tweeter in het midden van de speaker geplaatst, waardoor het geluid breed en evenwichtig door de kamer wordt verspreid. Het slanke en schuin afgewerkte ontwerp van de speaker zorgt ervoor dat deze perfect past bij de zuilspeakers uit de Q-serie. Je kunt er ook voor kiezen om de speaker aan de muur te hangen dankzij de handige sleutelgat constructie aan de achterzijde. Met de KEF Q50a Dolby Atmos speakers haal je niet alleen een hoogwaardige geluidskwaliteit in huis, maar ook een stijlvol en veelzijdig ontwerp. Creëer jouw eigen thuisbioscoop en geniet van een indrukwekkende geluidsweergave die je volledig omringt.

Pluspunten
  • Met de ondersteuning van Dolby Atmos creëer je een bioscoopervaring in je woonkamer. Het Uni-Q systeem zorgt voor een breed geluidsbeeld. Door de demping van de tweeter geniet je van een gedetailleerde weergave van hoge frequenties.

Minpunten
  • De speakers missen basreflexpoorten waarmee de lage tonen dieper worden weergegeven.

Veelgestelde vragen over de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar). Als je de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.