zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q550 Zwart (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3960BA.

Specificaties KEF Q550 Zwart (per stuk)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3960BA

Omschrijving van de KEF Q550 Zwart (per stuk)

Met de KEF Q550 breng je elke filmsoundtrack tot leven. Deze passieve zuilspeaker is speciaal ontworpen om een meeslepende geluidsbeleving te bieden. De speaker is voorzien van een krachtige 130 mm woofer en dubbele basradiatoren, waardoor de diepe tonen van een filmclimax extra indrukwekkend klinken. Maar het is niet alleen de bas die deze speaker bijzonder maakt. Dankzij de geïntegreerde 25 mm tweeter blijven ook de hoge tonen helder en gedetailleerd in de geluidsmix. Wat deze speaker nog unieker maakt, is de positionering van de tweeter. Deze is namelijk in het midden van de woofer geplaatst, waardoor het geluid op een optimale manier wordt verspreid. Het resultaat is een zuiver geluid dat breed door de kamer wordt verspreid en je werkelijk omringt. Of je de KEF Q550 nu gebruikt als onderdeel van een stereo-opstelling of als front speakers in een surround sound systeem, je zult merken dat de speaker zich moeiteloos aanpast aan elke situatie. Met een aanbevolen vermogen van 15 tot 130 watt is deze luidspreker geschikt voor de gemiddelde receiver of versterker. Of je nu van een subtiel geluid wilt genieten tijdens het kijken van je favoriete films of juist een knallende soundtrack wilt ervaren, de KEF Q550 is de ideale keuze. Met zijn stijlvolle zwarte afwerking past deze speaker ook nog eens perfect in ieder interieur. Kortom, met de KEF Q550 haal je.

Pluspunten
  • Met de krachtige woofer en dubbele basradiatoren geniet je van diepe lage tonen. Het Uni-Q systeem zorgt voor een brede geluidsweergave.

Minpunten
  • Als de speaker tegen de muur staat, vervormt het basgeluid doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit.

Veelgestelde vragen over de KEF Q550 Zwart (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q550 Zwart (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q550 Zwart (per stuk). Als je de KEF Q550 Zwart (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q550 Zwart (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals