Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF Q650c Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q650c Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP4060AA.

Specificaties KEF Q650c Wit

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP4060AA

Omschrijving van de KEF Q650c Wit

De KEF Q650c Wit staat garant voor een heldere en verstaanbare weergave van vocalen en geluidseffecten. Deze center speaker is voorzien van het geavanceerde Uni-Q systeem, waarbij de tweeter precies in het midden van de woofer is geplaatst. Dit resulteert in een gedetailleerde geluidsweergave die zich breed door de hele kamer verspreidt. Dankzij de indrukwekkende 165 mm woofer geniet je van een vol en krachtig geluid. Plaats deze speaker onder je televisie en sluit hem eenvoudig aan op een receiver. Je kunt hem gebruiken in combinatie met een stereopaar voor een meeslepende luisterervaring, of als onderdeel van een complete surround set voor een ultieme bioscoopervaring in je eigen huis. De KEF Q650c Wit is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke en moderne design past hij perfect in elke interieurstijl. Kies voor deze center speaker en haal het beste geluid uit je films, series en muziek.

Pluspunten
  • Het Uni-Q systeem zorgt voor een brede geluidsweergave.

Minpunten
  • Geen luidsprekerkabels worden inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de KEF Q650c Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q650c Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q650c Wit. Als je de KEF Q650c Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q650c Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.