Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF Q750 Zwart (per stuk)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF Q750 Zwart (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3961BA.

Specificaties KEF Q750 Zwart (per stuk)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3961BA

Omschrijving van de KEF Q750 Zwart (per stuk)

Met de KEF Q750 vul je jouw woonkamer met een krachtig en helder geluid. Deze zuilspeaker is de perfecte aanvulling voor je audio-ervaring. Het Uni-Q geluidssysteem zorgt voor een indrukwekkende geluidsweergave, ondersteund door een 165 mm woofer en dubbele basradiatoren. Of je nu naar je favoriete muziek luistert of een filmsoundtrack afspeelt, met de KEF Q750 ervaar je een krachtige en meeslepende audio-ervaring. Deze zuilspeaker is uitgerust met een 25 mm tweeter die ervoor zorgt dat geluidseffecten en stemmen helder worden weergegeven. Wat deze tweeter extra bijzonder maakt, is dat deze in het midden van de woofer is geplaatst. Hierdoor worden de hoge tonen gedetailleerder en wordt het geluid breed verspreid, waardoor je een optimale luisterervaring krijgt. Je kunt deze speaker gebruiken als stereo paar, voor een indrukwekkende geluidsweergave, of als front speakers in een surround opstelling. Met een aanbevolen vermogen van 15 tot 150 watt is deze luidspreker geschikt voor de gemiddelde receiver of versterker. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. De KEF Q750 is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar biedt ook een uitstekende geluidskwaliteit. Geniet van een rijke, gedetailleerde en meeslepende audio-ervaring met de KEF Q750.

Pluspunten
  • Met de krachtige woofer en dubbele basradiatoren geniet je van diepe lage tonen. Het Uni-Q systeem zorgt voor een ruimtelijk geluid.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de KEF Q750 Zwart (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF Q750 Zwart (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF Q750 Zwart (per stuk). Als je de KEF Q750 Zwart (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF Q750 Zwart (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.