Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KEF T101c Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF T101c Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3746BB.

Specificaties KEF T101c Zwart

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3746BB

Omschrijving van de KEF T101c Zwart

De KEF T101c Zwart is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een verbetering van het geluid van filmdialogen en geluidseffecten. Deze passieve center speaker heeft een opvallend slank ontwerp van slechts 3,5 cm dik, waardoor hij geschikt is voor kleine kamers of andere plekken waar je weinig ruimte hebt voor speakers. Deze indrukwekkende speaker is uitgerust met een 25 mm tweeter en een 125 mm woofer, waardoor hij een breed geluidsbeeld produceert. Of je nu voor of naast de speaker zit, je zult altijd kunnen genieten van helder en verstaanbaar geluid. Daarnaast is de KEF T101c Zwart voorzien van een handige geïntegreerde muurbeugel, waardoor je hem eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Maar als je liever geen gaten in je muur wilt boren, kun je de speaker ook gewoon op de afneembare voet plaatsen. Met de KEF T101c Zwart haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige speaker in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het strakke zwarte design past perfect in elke moderne omgeving. Of je nu een filmavond organiseert met vrienden of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, met deze speaker wordt elke luisterervaring naar een hoger niveau getild. Ontdek zelf de kracht van de KEF T101c Zwart en geniet van een levensechte geluidservaring in je eigen huis.

Pluspunten
  • Met het platte ontwerp kun je de luidsprekers gemakkelijk wegwerken in je kamer. Het ontwerp met twee-wegsprekers verspreidt het geluid gelijkmatig door de kamer.

Minpunten
  • De speaker heeft geen bass reflex poort die de lage tonen dieper weergeeft.

Veelgestelde vragen over de KEF T101c Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF T101c Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF T101c Zwart. Als je de KEF T101c Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF T101c Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.