Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. KEF T301 Zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF T301 Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3745BB.

Specificaties KEF T301 Zwart (per paar)

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3745BB

Omschrijving van de KEF T301 Zwart (per paar)

De KEF T301 speakers zijn een slanke en elegante toevoeging aan elke ruimte. Met een dikte van slechts 3,5 cm passen ze naadloos naast je tv aan de muur, zonder de aandacht af te leiden van het beeldscherm. Het minimalistische design verbergt een indrukwekkend geluidssysteem, bestaande uit een krachtige tweeter en 2 woofers. Dit zorgt voor een gedetailleerd en krachtig geluid, dat je volledig onderdompelt in je favoriete films en muziek. Wat deze speakers echt uniek maakt, is de veelzijdigheid in plaatsingsopties. Je kunt ze eenvoudig aan de muur bevestigen met de geïntegreerde muurbeugels, waardoor ze als een prachtige kunstinstallatie aan de muur hangen. Maar als je de voorkeur geeft aan een flexibele opstelling, kun je ze ook op de afneembare voetjes plaatsen. Dit geeft je de vrijheid om de speakers te verplaatsen en aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Met de KEF T301 speakers haal je niet alleen een verfijnd geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing. Of je nu geniet van een filmavond met vrienden of ontspant met je favoriete muziek, deze speakers zorgen voor een meeslepende geluidservaring die je zeker niet wilt missen.

Pluspunten
  • Met het platte ontwerp kunt u de luidsprekers gemakkelijk in uw kamer verbergen. Het 2,5-weg systeem produceert een krachtig geluid.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen basreflexpoorten waardoor de lage tonen minder diep worden weergegeven.

Veelgestelde vragen over de KEF T301 Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF T301 Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF T301 Zwart (per paar). Als je de KEF T301 Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF T301 Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.