zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KEF T301c Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze KEF SP3747BB.

Specificaties KEF T301c Zwart

Merk

KEF

Fabrikantcode

SP3747BB

Omschrijving van de KEF T301c Zwart

Wil je genieten van heldere dialogen en indrukwekkende geluidseffecten tijdens het kijken van films? Dan is de KEF T301c een perfecte keuze. Deze slanke center speaker heeft een dikte van slechts 3,5 cm, waardoor hij gemakkelijk onder of voor je televisie kan worden geplaatst. Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat, want de tweeter en dubbele woofers zorgen voor een krachtige geluidsweergave. Hierdoor kun je zelfs in een grote kamer de stem van een acteur moeiteloos horen. Met de handige geïntegreerde beugel kun je de speaker eenvoudig aan de muur monteren. Hierdoor bespaar je ruimte en creëer je een strakke en moderne uitstraling in je interieur. Maar als je geen zin hebt om gaten in je muur te boren, kun je de speaker ook gewoon op de afneembare voet plaatsen. Zo kun je hem gemakkelijk verplaatsen en neerzetten waar je maar wilt. De KEF T301c is niet alleen een lust voor het oor, maar ook een eyecatcher in je woonkamer.

Pluspunten
  • Met het platte ontwerp kun je de speaker gemakkelijk onder of voor je tv plaatsen. Het 2,5-wegsysteem zorgt voor een indrukwekkend geluid.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen basreflexpoort waardoor de lage tonen niet dieper worden weergegeven.

Veelgestelde vragen over de KEF T301c Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KEF T301c Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KEF T301c Zwart. Als je de KEF T301c Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KEF T301c Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals