Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Kenwood CR-ST700SCD Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood CR-ST700SCD Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio CRST700SCDB.

Specificaties Kenwood CR-ST700SCD Zwart

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

CRST700SCDB

Omschrijving van de Kenwood CR-ST700SCD Zwart

Met de Kenwood CR-ST700SCD Zwart kun je nu nog meer genieten van jouw favoriete radiozenders, zowel nationaal als internationaal. Dit slimme radio systeem is voorzien van een geavanceerde DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van digitale radio met een kristalhelder geluid en minder ruis. Maar dat is nog niet alles! Met de mogelijkheid om de radio aan te sluiten op jouw thuisnetwerk, kun je nu ook luisteren naar radiozenders van over de hele wereld en je laten onderdompelen in een wereld van muzikale diversiteit. De Kenwood CR-ST700SCD Zwart is niet alleen een radio met geweldige functionaliteiten, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn elegante zwarte afwerking en strakke design is deze radio een lust voor het oog. En het geluid? Dat is simpelweg verbluffend. De ingebouwde speakers in combinatie met de subwoofer zorgen voor een krachtige geluidsweergave, waardoor je werkelijk kunt genieten van jouw favoriete muziek, podcasts of praatprogramma's. Of je nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met de Kenwood CR-ST700SCD Zwart geniet je altijd van een indrukwekkende geluidservaring.

Pluspunten
  • Geniet van nationale en internationale radiozenders via DAB+ en internetradio. Met de ingebouwde speakers en subwoofer geniet je van een krachtige geluidsweergave. Via bluetooth kun je draadloos muziek streamen naar de radio.

Minpunten
  • De radio beschikt niet over een ingebouwde accu, waardoor je hem niet overal in huis kunt plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Kenwood CR-ST700SCD Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood CR-ST700SCD Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood CR-ST700SCD Zwart. Als je de Kenwood CR-ST700SCD Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood CR-ST700SCD Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.