Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KENWOOD DMX125DAB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KENWOOD DMX125DAB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio DMX125DAB.

Specificaties KENWOOD DMX125DAB

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

DMX125DAB

Omschrijving van de KENWOOD DMX125DAB

Met de KENWOOD DMX125DAB geniet je onderweg in je auto van de radio of je eigen favoriete muziek. De digitale DAB+ tuner zorgt ervoor dat je kunt luisteren naar digitale radio. Het digitale signaal zorgt voor een kraakheldere geluidskwaliteit en biedt daarnaast ook nog eens meer zenders dan ooit tevoren. Maar dat is nog niet alles, want met het aanraakgevoelige scherm schakel je moeiteloos tussen verschillende afspeelmogelijkheden. Ben je liever in controle over je eigen muziek? Dan is dat geen probleem! Dankzij de bluetooth-functie stream je draadloos je favoriete nummers vanaf je telefoon of tablet naar de autoradio. Zo kun je altijd en overal genieten van je eigen persoonlijke afspeellijsten. Bovendien is de KENWOOD DMX125DAB eenvoudig in te bouwen dankzij de compacte inbouwdiepte van slechts 75 millimeter. Dit maakt het installatieproces een stuk makkelijker en sneller, zodat je snel kunt genieten van al het moois dat deze autoradio te bieden heeft.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een radiokwaliteit zonder ruis. Je bestuurt de autoradio door met je vingertoppen op het touchscreen te drukken. De autoradio streamt draadloos muziek van je smartphone of tablet via bluetooth.

Minpunten
  • Je speelt geen cd's af op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de KENWOOD DMX125DAB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KENWOOD DMX125DAB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KENWOOD DMX125DAB. Als je de KENWOOD DMX125DAB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KENWOOD DMX125DAB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.