Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. KENWOOD KDC-BT740DAB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de KENWOOD KDC-BT740DAB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio KDCBT740DAB.

Specificaties KENWOOD KDC-BT740DAB

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

KDCBT740DAB

Omschrijving van de KENWOOD KDC-BT740DAB

Met de KENWOOD KDC-BT740DAB geniet je tijdens het autorijden van een ongeëvenaarde muziekervaring. Deze autoradio stelt je in staat om te luisteren naar je favoriete nummers via de radio, dankzij het innovatieve DAB+ signaal. Dit digitale signaal zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit, veel beter dan traditionele FM-radio. Om ervoor te zorgen dat je direct van start kunt gaan, wordt er een DAB+ antenne meegeleverd, zodat je deze niet apart hoeft aan te schaffen. Maar dat is nog niet alles: de KENWOOD KDC-BT740DAB biedt ook de mogelijkheid om je smartphone draadloos via Bluetooth te koppelen aan de autoradio. Hierdoor kun je moeiteloos je eigen muziek streamen tijdens het rijden. En als extra handige functie heeft deze autoradio een afneembaar voorpaneel, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen en ervoor kunt zorgen dat het niet gestolen wordt. Met de KENWOOD KDC-BT740DAB haal je niet alleen een hoogwaardige autoradio in huis, maar ook een stijlvol en praktisch apparaat dat je autoritten naar een hoger niveau tilt. Geniet van kristalhelder geluid en eindeloze muzikale mogelijkheden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet u van een storingsvrije radiokwaliteit. De autoradio streamt draadloos muziek van uw smartphone of tablet via bluetooth. Dankzij het verwijderbare frontpaneel voorkomt u dat de autoradio gestolen wordt.

Minpunten
  • The translated sentence is: "De autoradio speelt geen muziek vanaf een SD-kaart af.".

Veelgestelde vragen over de KENWOOD KDC-BT740DAB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de KENWOOD KDC-BT740DAB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de KENWOOD KDC-BT740DAB. Als je de KENWOOD KDC-BT740DAB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de KENWOOD KDC-BT740DAB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.