Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Kenwood M-7000B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood M-7000B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio M7000SB.

Specificaties Kenwood M-7000B

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

M7000SB

Omschrijving van de Kenwood M-7000B

Met de Kenwood M-7000B kun je optimaal genieten van zowel je online als fysieke muziekcollectie. Deze veelzijdige set biedt talloze mogelijkheden om jouw favoriete nummers af te spelen. Met de ingebouwde DAB+ tuner ontvang je een kristalhelder en ruisvrij radiosignaal, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete radiostations. Dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je eigen afspeellijsten draadloos streamen vanaf je telefoon of tablet. Zo heb je altijd de perfecte soundtrack bij de hand, waar je ook bent. Maar ook als je jouw muziekcollectie niet online hebt staan, hoef je je geen zorgen te maken. Met de Kenwood M-7000B kun je ook cd's afspelen en muziek van een USB-stick beluisteren. Zo heb je altijd toegang tot al je favoriete nummers, ongeacht het formaat waarin ze zijn opgeslagen. Om het geluid aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren, kun je gebruik maken van de UNDOK app voor Android en iOS. Met deze app kun je eenvoudig de equalizer instellen en jouw favoriete radiozenders opslaan. Zo creëer je de perfecte geluidsbeleving, helemaal afgestemd op jouw smaak. Kortom, met de Kenwood M-7000B haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke set in huis, waarmee je optimaal kunt genieten van al jouw favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner kun je genieten van een digitaal, storingsvrij radiosignaal. Je kunt draadloos muziek streamen vanaf een smartphone, tablet of laptop via bluetooth. Je kunt de set bedienen met je telefoon via de UNDOK app.

Minpunten
  • De versterker heeft minder vermogen dan de Kenwood M-9000B.

Veelgestelde vragen over de Kenwood M-7000B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood M-7000B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood M-7000B. Als je de Kenwood M-7000B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood M-7000B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.