Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Kenwood M-725DAB-B

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Kenwood M-725DAB-B. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Kenwood Audio M725DABB.

Specificaties Kenwood M-725DAB-B

Merk

Kenwood Audio

Fabrikantcode

M725DABB

Omschrijving van de Kenwood M-725DAB-B

Speel muziek op verschillende manieren af met de Kenwood M-725DAB-B. Deze stereo set is perfect voor muziekliefhebbers die graag gebruik maken van de nieuwste technologieën. Dankzij de DAB+ tuner geniet je van een kristalhelder geluid en luister je naar je favoriete radiostations zonder enige vorm van ruis. Met bijna alle nationale zenders tot je beschikking, hoef je nooit meer te zoeken naar een goede radiozender. De Kenwood M-725DAB-B biedt ook de mogelijkheid om je smartphone of tablet draadloos te verbinden via bluetooth. Op deze manier heb je toegang tot al je favoriete muziek op Youtube en streamingdiensten zoals Spotify. Je kunt zelfs je grote digitale muziekcollectie op een usb-stick zetten en deze eenvoudig verbinden met de stereo set. Laat je favoriete hits van vroeger tot leven komen met deze geweldige functie. Met de Kenwood M-725DAB-B haal je niet alleen een hoogwaardige stereo set in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en het moderne design zorgen ervoor dat deze stereo set een echte eyecatcher is. Geniet van je favoriete muziek op een unieke manier met de Kenwood M-725DAB-B.

Pluspunten
  • Met behulp van de DAB+ tuner geniet je van ruisvrije radiogeluiden. Je kunt muziek van je smartphone of tablet naar de stereoset streamen via bluetooth. Dankzij de usb ingang kun je muziek afspelen vanaf een usb-stick.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek te streamen via wifi.

Veelgestelde vragen over de Kenwood M-725DAB-B en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Kenwood M-725DAB-B klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Kenwood M-725DAB-B. Als je de Kenwood M-725DAB-B wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Kenwood M-725DAB-B is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.